Raklapos szállítás

A-ból B-be szállítanál, de túl súlyos, netán terebélyes a rakományod? Nem szeretnél a papírmunkával, vagy a telefonálgatással bajlódni? Ezekre ne legyen gondod, bízd ránk a raklapos szállítást és az ezzel járó adminisztrációt egyaránt! Kevesebb, mint három órán belül neked is egyedi árajánlatot adunk!

fuvarolcson.hu - gondtalan ügykezelés, biztos csomagfelvétel és hiánytalan átadás!

Amikre ügyelj a közúti fuvarozás előtt, közben és után!

  • A raklapos küldemény paramétereit még a szállítmányozás előtt tudasd a kiszemelt fuvarozó céggel: a csomag szélessége, hosszúsága, magassága és súlya minden esetben fontos!
  • Még a teherszállítás folyamatának megkezdése előtt fixáld, hogy honnan és hová szállíttatsz Magyarországon belül, vagy külföldön! A megtett kilométert minden körülmények között figyelembe veszik a díjszabásnál.
  • Amennyiben a csomagod nem tölti ki teljesen a fuvarozni kívánt doboz belsejét, gondoskodj a benne rejlő dolgok megfelelő alátámasztásáról és rögzítéséről! Használj erre a célra hungarocellt vagy akár szivacs-törmeléket!
  • Szállítmányodat a fuvarozó cég minden esetben kívülről is stabilizálja, biztosítja. Ügyelj arra, hogy jól csomagolható, ragasztható dobozokba pakolj; lehetőleg téglalap alakú csomagolóanyagot használj erre a célra!
  • Járj utána, hogy a megbízott szállítmányozó cégnél mik a kizáró tényezők a szállítás során! Pl.: szeszesitalok, műszaki cikkek, házi állatok, földi maradványok, stb. Figyelem, ezt szigorúan kezelik raklapos szállítás során!
  • Kérj szállítmánykövetést, hogy mindig tudd, a raklapos küldeményed merre jár, és pontosan mikor ér majd célba!
  • A raklapos küldemény átvételét követően győződj meg arról, hogy a csomag épségben odaért a helyszínre, és rendezd a számlát!

Lenne még kérdésed a raklapos szállításra vonatkozóan?
Fuvarszervezőink készséggel válaszolnak neked elérhetőségeink valamelyikén!
Fordulj hozzánk te is bizalommal!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon: 06/70-904-47-92

E-mail cím: info@fuvarolcson.hu