Közúti áruszállítás, teherfuvarozás

Próbáltál már több fuvarszervező céggel kapcsolatba lépni, mégis mindig vakvágányra futottál a raklapos szállítás igénylése során?

A teherfuvarozás mesterei téged is kihúznak a pácból! Jelentkezz mielőbb, és kérj tőlünk ajánlatot online - fuvarolcson.hu!

Bátran állíthatjuk, hogy mi már megtaláltuk a legjobbakat a fuvarozó cégek közül, akik keze alatt tapasztalt, és megbízható sofőrök dolgoznak - a keresésre így nem lesz gondod.

Velük a szállítmányod mindig biztonságban lesz. Mire vársz még, kezdjük el most, a közös munkát!

Mik az első lépések?

Fuvarozóink a teherszállítás kapcsán három rakománytípust különböztetnek meg: teljes rakomány, részrakomány, és gyűjtő rakomány - már a folyamat elején kategorizálják szállítmányod. A későbbi díjszabást - csak úgy, mint az előzetes tervek szerinti útvonalak hossza (km/belföld/külföld), a rakomány súlya és terjedelme - ez is befolyásolja.

Nálunk a szállítási költségek nincsenek kőbe vésve, egyedi árajánlattal várunk téged is!

Miért dönts a közúti fuvarozás mellett?

  • A szállítmányozás elindítását megelőzően kiválaszthatod azt a szerelvényt, amire neked a leginkább szükséged van: dobozos, ponyvás, és hőszigetelt modellek állnak rendelkezésedre. Ezek egytől egyig modern gépjárművek, így a szállítás folyamata garantáltan gyors, gazdaságos és biztonságos lesz.
  • Az árut (csomag, teher, stb.) minden esetben háztól - házig viszik, neked ki sem kell tenned a lábad otthonról! A címzett sértetlenül, az eredeti állapotoknak megfelelően veheti át a küldeményedet.
  • Segítünk a szállítással kapcsolatos hivatalos okmányok, és a vámügyintézéshez (külföldi szállítás) szükséges iratok kitöltésében, ezek esetleges továbbításában is az illetékes szakhatóságok felé.

Érdekel a közúti áruszállítás lehetősége, szeretnéd, ha export-import küldeményeid jó kezekben landolnának?

Keress minket, és te is megtapasztalhatod, hogy megfogalmazott ígéreteink nem maradnak betartatlanul!

Járj utána, hogy milyen fuvarozás árak várnak - mi már vonalban vagyunk!