Belföldi fuvarozás, áruszállítás

Nekünk elhiheted, nem éri meg stresszelni a belföldi áruszállítás miatt!
Mi már expressz sebességre kapcsoltunk és valós ajánlatokkal várunk!
Most rajtad a sor, erősítsd te is partnereink táborát, válassz minket!

Fuvarolcson.hu - mert velünk minden szállítmány időben célba ér a belföldi fuvarozás során!

A kedvező ajánlatok már régóta a lábaid előtt hevernek. Ha a csomagszállítás, raklapos szállítás, vagy teherszállítás kapcsán speciális igényeid vannak és csakis modern, 100%-os navigációs rendszerrel felszerelt gépjárművekkel rendelkező speditőr cégeket bíznál meg (hűtő és/vagy hőtartó járművek, ponyvás szerelvények, stb.), akkor a legjobb helyen jársz!

Fuvarozás, belföldi szállítás akár 24-48 órán belül, jutányos áron!
Kérd díjmentes ajánlatunkat online!

Amit még a küldemény feladásáról, és az egyéb tennivalókról tudnod érdemes:

  • A kapcsolatfelvételt követően azonnal nekilátunk a munkának - rövid időn belül személyre szabott ajánlatot adunk (akár 1-3 órán belül).
  • A szerződéskötés során fixáljuk a legfontosabbakat: a küldemény(ek) súlya és pontos mérete, a célpont meghatározása, csomagbiztosítás, az átvétel időpontja, stb.
  • Az előre meghatározott napon a fuvarozó személyesen tőled, vagy az eseti megbízottól veszi át a szállítani kívánt küldeményt/küldeményeket.
  • A szállítás során bármikor meggyőződhetsz arról, hogy minden a megbeszéltek szerint történik. Amennyiben menet közben változás lépne fel (útakadályok, késés), biztos lehetsz benne, hogy időben értesítünk az eseményekről.
  • A csomagátadás menete: a szállító tájékoztatja a címzettet az érkezés várható, és körülbelüli időpontjáról. A kézhezvétel pillanatában megkéri, hogy ellenőrizze a küldemény állapotát, győződjön meg annak sértetlenségéről.

Csak semmi bonyodalom - korrekt ajánlatok és fuvarozás árak várnak! Garantáljuk, hogy a mi és szerződött ügyfeleink segítségével minden flottul megy majd!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, hívd ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 8-17 óra között, vagy küldj egy e-mailt az info@fuvarolcson.hu címre!